În luna februarie toți vrem să iubim și să fim mai iubiți. Iată ce ți-au rezervat astrele, dar nu uita totul este în mâinile tale.

Berbec

Toate indiciile arată că luna februarie va fi una benefică pentru tine pe plan sentimental.

Toate relaţiile tale, indiferent dacă e vorba de cea amoroasă sau de prietenie, vor avea o evoluţie spectaculoasă. Nimic nu stă în calea fericirii tale atât timp cât încerci să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de comunicare şi ai o mai mare dorinţă de a socializa şi de a te deschide în faţa oamenilor.

Taur

Nu vei obţine nimic cu uşurinţă luna aceasta, cel puţin nu pe plan amoros.

Cu toate acestea, într-un final vei avea rezultatele dorite. E nevoie de câteva compromisuri, dar va merita din plin. Dacă eşti singură şi ai admiratori, încearcă să nu pleci urechea la prima minciună pe care o auzi. Este foarte important ca deciziile tale să nu fie impulsive!

Gemeni

Luna februarie va veni cu multă acţiune pentru tine, cu toate că nu te aşteptai la asta.

Vei ajunge să tânjeşti după plictiseala din cuplu pe care o urai, dar nu e chiar o tragedie. Vestea proastă e că agitaţia nu e mereu una pozitivă, uneori ea te extenuează şi îţi macină orice urmă de energie. Indiferent de ceea ce întâmpini în cale în această perioadă, e clar că relaţia ta nu poate fi dezbinată.

Rac

Luna februarie va fi destul de dificilă pentru tin în cazul în care ai o familie de întreţinut.

Dacă ai copii, cu siguranţă ei vor fi prioritatea ta. Încearcă să laşi orice alt lucru deoparte pentru a putea fi alături celor dragi atunci când au nevoie. În ceea ce priveşte viaţa ta intimă, e necesar să readuci puţin la viaţă activităţile din dormitor. Nu îţi ignora partenerul!

Leu

Luna aceasta vei fi mai pasională şi mai iubăreaţă decât oricând, şi nu ştie nimeni care e explicaţia.

Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau nu, cert este că îţi vine să iei în braţe pe toată lumea. Dacă ai deja un iubit sau un soţ, acest lucru ar putea fi o problemă dacă nu re raportezi doar la el. Dacă eşti singură, un pretendent va fi încântat de schimbarea ta de atitudine.

Fecioară

Viaţa amoroasă nu te satisface deloc şi îi cauţi nod în papură partenerului tot mai des.

Cert este că, nemulţumirea ta ar trebui rezolvată altfel, ori prin despărţire ori prin mai multă comunicare. Din ceea ce se observă, prima variantă ar fi cea mai convenabilă şi benefică pentru tine pe termen lung. Cântăreşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie serioasă!

Balanță

Nu dai doi bani pe viaţa ta sentimentală, iar acest lucru va deveni o problemă atât timp cât eşti implicată într-o relaţie.

Luna februarie vine cu multe reproşurile din partea persoanei iubite, şi pe bună dreptate! Dacă eşti prea orgolioasă şi aştepţi totul de la ea fără să oferi nimic, tu vei fi cea care pierde într-un final!

Scorpion

Luna februarie va fi cârncenă pentru tine, dar asta nu din cauza problemelor sentimentale.

Ai atât de multe lcururi de făcut încât nu îţi mai stă gândul la a-ţi împăca şi partenerul de viaţă. Vestea bună este că relaţia dintre voi este una strânsă şi profundă, lucru care vă poate salva în momentele voastre de cumănă. Nu abuza de înţelegerea care ţi se oferă!

Săgetător

Luna aceasta ai nevoie de multe îndrumări pentru a putea face faţă provocărilor din plan personal.

Vei traversa anumite momente de cumpănă care te vor slei de puteri. Nu vei reuşi să răzbaţi dacă nu accepţi ajutorul familiei. Poate fi vorba despre o infidelitate sau despre o problemă mai veche cu partenerul de viaţă care reapare în peisaj.

Capricorn

Luna aceasta va trebui să fii mai responsabilă în ceea ce priveşte aportul tău în relaţia în care eşti implicată.

Nu e normal ca partenerul tău de viaţă să ducă tot greul, iar tu să te poţi ocupa liniştită de treburile tale. Voi doi formaţi o echipă şi se pare că în ultima perioadă ai început să uiţi acest lucru. Încearcă să îţi revii cât încă nu e prea târziu.

Vărsător

Este o perioadă bună pentru nativele singure, în special pentru acelea în căutare de partener.

Nu e exclus să primeşti chiar şi o cerere în căsătorie, dar nu e cazul să te grăbeşti cu privire la astfel de decizii măreţe. Axează-te pe distracţie şi fă o selecţie în rândul admiratorilor, nu toţi sunt aşa cum spun! Dacă eşti implicată într-o relaţie, situaţia ta nu va suferi modificări notabile.

Pești

Dragostea nu îţi creează probleme în această lună, ba din contră.

Partenerul tău şi iubirea care ţi-o poartă pare să fie aliatul tău de nădejde în cele mai grele momente ale tale. Pentru a nu pierde aceste lucruri, învaţă să apreciezi mai mult ceea ce ai. Cu toate că ai lipsuri pe alte planuri, cel sentimental nu îţi aduce nici măcar un motiv de nemulţumire.

Sursa: Eva.ro

 

Distribuie articolul: