În această vară, Adriana Ochișanu a avut parte de numeroase evenimente importante. Unul dintre ele este și oficializarea relației cu logodnicul său Sergiu Zmeu. Bucuria celor doi este una dublă, pentru că, în curând, vor deveni părinți.

Acum câteva săptămâni, Adriana Ochișanu a spus oficial „Da”! Cântăreața și alesul inimii sale Sergiu, au ținut, însă departe de ochii presei frumosul eveniment.

„Este totuși o sărbătoare care aparține numai nouă. Chiar nu am vrut să facem mare tam- tam din asta. E a doua căsătorie și am vrut să fie totul mai liniștit”, a declarat interpreta pentru emisiunea Paparazzi de la JurnalTV.

1

„Am avut o rochie albă, stilizată. Voalul a fost unul improvizat. A fost frumos, ne-am odihnit cu cei mai apropiați, într-un cerc restrâns. Am făcut acest pas din toată inima, din tot sufletul și mă rog la Dumnezeu să fie în continuare o relație frumoasă, bazată pe încredere, pe dragoste, pe armonie și să țină în timp”, a adăugat Adriana.

2

Și pentru ca vestea să fie una completă, interpreta a anunțat că așteaptă și un copil. Chiar dacă nu și-a dorit ca să se afle prea curând despre acest lucru, Adriana Ochișanu a mărturisit că este însărcinată în al doilea tremestru, iar peste câteva luni va aduce pe lume o fetiță.

„Încă e mic termenul și mi-e frică, sunt foarte superstițioasă.”

maxresdefault

Foto: Facebook.com, captură video