Balul de absolvire bate încetişor la … poartă! Cu siguranță ai început deja să cauţi prin magazine, reviste de modă şi internet rochia perfectă pentru tine, pe care să o porţi la balul de absolvire. Pentru ca să privești cu demnitate pozele după absolvire, fără remușcări și păreri de rău că ai ales rochia nepotrivită, ține cont de câteva sfaturi utile care te vor ghida. Ylianna Danko, designer vestimentar, îţi spune câteva reguli simple, care să îţi aducă reuşita. Rochiile sunt din noua ei colecţie,”Egoista” & ” “Black Rose”. 1. Evită sub orice formă modelele de rochii cu decorații în exces de paiete, pietre sau volane. Totodată, renunță la modelele mini, exagerat de decoltate sau realizate din materiale transparente. Ține cont de faptul că rochia potrivită trebuie să corespundă vârstei, siluetei, dar și locației unde urmează să fie serbat evenimentul.

2. Alege modele cât mai simpliste, fie midi sau maxi, realizate din dantelă, chiffon sau mătase naturală. Optează pentru o rochie din voal delicat, foarte vaporoasă și diafană sau dantelă, în nuanțe pastelate de roz, acvamarin sau nude. Iar dacă ești o fire mai îndrăzneață, atunci alege rochii în culori intense, ca: albastrul safir, roşul rubin sau verdele smarald, dar nu uita și de clasica combinație alb/negru.

3. O ținută perfectă trebuie acesorizată corect. Astfel, poți completa rochia cu o pereche de cercei candelabru, un colier din pietre, un inel masiv sau un cerc frumos de păr.

Multă inspiraţie şi succes! Să alegi rochia ideală!

Distribuie articolul: