Casa Casuarina din Miami pe care Gianni Versace a cumparat-o în 1992 pentru doar 10 milioane de dolari, a fost scoasă acum la licitaţie. Actualul proprietar încearcă să vândă vila de ceva timp. În urmă cu un an aceasta a fost listată pe piaţă la preţul de 125 de milioane de dolari. Vila nu s-a vândut cu toate că preţul a scăzut cu 50 de milioane de dolari.

Casa extravagantă, cu zece dormitoare, a fost construita in anul 1930 şi se mândreşte cu o piscina mare, poleita cu aur de 24 de carate, cu numeroase statui, opere de artă, iar pereţii camerelor sunt vopsiţi manual.

Casa Casuarina a avut un preţ iniţial de 125 de milioane de dolari, însă proprietarul de acum a ieftinit proprietatea cu 25 de milioane in noiembrie 2012 si cu alte 25 de milioane în mai 2013. Cu toate că preţul vilei a scăzut cu 50 de milioane de dolari într-un singur an, până acum nimeni nu s-a arătat interesat s-o cumpere.

Proprietatea de 23.000 de metri patrati aparţine magnatului Peter Lofin, care a cumparat-o în 1999 de la Donatella Versace, la doar trei ani de la moartea lui Gianni. Lofin a transformat vila intr-un hotel boutique de 10 camera, însă acum pare decis să vândă proprietatea.

În momentul în care a cumparat vila de la Donatella Versace, Lofin a platit pe ea doar 20 de milioane de dolari. Preţul a fost unul infim, pentru ca după cumpararea casei cu doar 10 milioane de dolari, Gianni Versace a investit alţi 30 de milioane pentru renovarea şi decorarea ei.

 

Distribuie articolul: