În Federația Rusă ia avânt flashmobul virtual #яНеБоюсьСказать, menită să încurajeze femeile să-și spună experiențele de agresiune sexuală, la care au fost supuse. Parte a campaniei a devenit și Viktoria Daineko. Vedeta a povestit în premieră despre cazul de hărțuire pe care l-a trăit în Muntenegru.

Cântăreața de 29 de ani spune că a fost agresată în Muntenegru, de către un barman:

„S-a întâmplat în ianuarie 2010. Mă odihneam în Muntenegru de una singură și m-a salvat o persoană de pe Skype.

Plecam spre apartamentul pe care îl închiriasem, nu eram machiată și purtam o pereche de blugi, o scurtă din piele și o șapcă. Pe drum, m-am oprit la un bar cu wifi și am comandat un cocktail ușor. În paralel, îi scriam cuiva de pe Skype.

Brusc, barmanul mi-a mai dat un  cocktail în care mi-a spus că e din partea casei. Greșeala a fost a mea, pentru că făcusem câteva înghițituri. La baie, am început să amețesc. Când am revenit ca să-mi strâng lucrurile, de mine s-a apropiat același barman, care știa ce mi s-a întâmplat. M-a întrebat unde trăiesc, iar eu i-am spus că la hotel. A insistat să afle care e hotelul, dar eu nu-i spuneam decât „la hotel”. Apoi mi-a spus: ziua mea de muncă se termină în 20 de minute, așteaptă-mă aici.

Nu știu cum i-am comunicat persoanei de pe Skype ceea ce mi se întâmpla. Am înțeles că am la dispoziție 20 de minute ca să fug de acolo. Mi-e greu să-mi amintesc despre ce a fost mai departe. Nu-i puteam transmite interlocutorului meu cifrele scrise mărunt pe cartela SIM, dar el a reușit să-mi sune.

Din dimineața următoare țin minte dor că mi-am luat telefonul și am pornit spre ieșire. Dar cum mi-am descuiat ușa apartamentului, cum am intrat și am încuiat odaia, mi-am scos hainele și m-am culcat, nu țin minte. Resimțeam doar amețeli intense și vomă.

M-am simțit extrem de rău în următoarele 3 zile, dar cum eram singură în Muntenegru, mă temeam. Mă bucura doar faptul că am plecat din bar vie și nevătămată, iar barmanul nu a reușit să-mi facă nimic, decât să mă otrăvească.

Sfârșitul poveștii.

Vreau doar ca toate fetele care au fost prudente, să rețină că este gratuit doar cașcavalul din capcană”, spune cântăreața, pentru life.show.

#яНеБоюсьСказать История Виктории Дайнеко произошла в январе 2010 года на отдыхе в Черногории. Она возвращалась домой и по пути зашла в бар с Wi-Fi, где взяла себе коктейль и переписывалась с другом по Skype. Потом официант принес Вике коктейль с сообщением, что это презент от бармена — Я сделала несколько глотков. Вышла в уборную, и по пути обратно изображение начало кружиться у меня перед глазами. Ко мне подсел тот самый бармен, видимо поняв, что состояние моё “готово”, и долго расспрашивал, где я живу, на что я отвечала только “в отеле”. После чего он сказал “ок, моя смена заканчивается через 20 минут, жди меня здесь” Читайте продолжение истории на сайте в хэштеге #Шоу life.ru/875026 Если вы готовы рассказать свою историю — пишите нам в Direct

A photo posted by LIFE.RU #Шоу (@life.show) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: