Ieri Smiley a lansat un videoclip poveste. Interpretul porneşte de nicăieri, trăgând hotărât un cărucior către o destinație numai de el știută.

Artistul se oprește într-o pădure, în față unei construcții neobișnuite, care în scurt timp capătă forma unei case. Într-un moment de cumpănă, însă, își face apariția un magician, precum cei din povești. Pe măsură ce casa din pădure capătă contur, își mai fac apariția și alte personaje determinate și entuziaste. Prietenia de care dau dovadă cei implicați în ridicarea căsuței oferă promisiunea unui final de basm.

,,Atât videoclipul, cât și piesa vor stârni nenumărate zâmbete, iar această este o mare bucurie pentru mine. Sper să vă reamintească să visați, să vă facă mai optimiști și mai încrezători în forțele proprii. Întregul album, ,,Acasă”, este o dezlănțuire creativă pentru mine; 17 povești muzicale, care stârnesc trăiri nenumărate, de la bucurie pură, la senzația de libertate, până la nostalgie sau dor” a adăugat Smiley.

Noul album al lui Smiley beneficiază de o lansare în etape. Astfel, în paralel cu lansarea videoclipului realizat pentru ,,Acasă”, Smiley anunță și lansarea oficială a albumului ,,Acasă”, care va avea loc pe 21 noiembrie.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Distribuie articolul: