Mikel Ruffinelli are 39 de ani şi circumferinţa şoldurilor sale măsoară nu mai puţin de 2,43 de metri. Are cele mai mari șolduri din lume. Interesant espte faptul că talia femeii are doar 101 centimetri, mult mai puțin, comparativ cu dimensiunile șoldurilor. Mikel declară că nu se simte deranjată de greutatea și centimetri pe care îi are, ba mai mult, este fericită în căsnicia ce durează deja de 10 și spune că soțul ei o iubește, așa cum este. Posesoarea șoldurilor de 2,43 metri, spune că se simte frumoasă și este mândră de propriul corp, deși ceea ce o face specială, după cum spune ea, îi provoacă și unele dificultăți.

 

Mikel Ruffinelli are probleme să urce scările, să le coboare sau chiar să intre pe uşă, să urce în mașină sau chiar să treacă prin coridoarele mai înguste, chiar și în casa ei e nevoie să meargă pe o parte, deși nici așa nu-i este prea ușor să treacă.

 

 

 

Conform declaraţiilor acesteia, şoldurile ei au început să ia dimensiuni acum 19 ani, când l-a născut pe fiul său. „După ce l-am născut pe Andre în 1994, am crescut radical în şolduri, iar de atunci nu m-am mai oprit”, a declarat femeia.

Distribuie articolul: