Primele unități Samsung Galaxy S6 Flat și Galaxy S6 Edge vor fi livrate în Republica Moldova din 20 aprilie de către compania DARWIN.

Lansarea acestor două smartphone-uri a avut loc în magazinul Darwin din centrul comercial „Shopping MallDova” și a fost făcută de către reprezentanții oficiali Samsung împreună cu „Laboratorul Darwin”.

„Am testat smartphone-urile noi de la Samsung, am discutat cu reprezentanții oficiali ce ne-a plăcut și ce nu ne-a plăcut la modelele noi și le-am comparat cu modelele concurente lansate recent”, a subliniat Victor Țurcan, prezentatorul emisiunii „Laboratorul Darwin”.

Modelul Samsung Galaxy S6 Edge vine echipat cu un ecran curbat pe ambele margini. Telefonul utilizează sistemul de operare Android Lollipop cu interfața TouchWiz și se bucură de o cameră foto performantă, cu rezoluție de 16 MP, stabilizare optică, funcție autofocus și LED flash.

„În 2015 compania Samsung a mers pe principiul de a revoluționa piața de smartphone-uri printr-un design unic, nou, deosebit. Combinația dintre sticlă și metal la noul S6 cu siguranță îi va impresiona pe toți utilizatorii care vor avea ocazia să îl testeze. Plus la aceasta, veți fi plăcut surprinși și de performanța produsului”, a precizat Victor Ghiorghiță, reprezentant oficial Samsung.

„Compania Darwin are onoarea de a prezenta două smartphone-uri noi de la un brand cu renume mondial. Lucrăm cu reprezentanții oficiali de la Samsung deja de mai mulți ani și suntem recunoscători pentru încredere și suport din partea unui partener atât de valoros, care a revoluționat în nenumărate rânduri piața GSM”, a adăugat Andrian Cojocaru, Director General Darwin Moldova.

Spectatorii prezenți la eveniment au rămas încântați de noul model Samsung și își doresc să intre în posesia acestuia cât mai curând.

Telefonul va fi disponibil din 21 aprilie în toate magazinele DARWIN din țară. Cei care vor face o precomandă până pe 21 aprilie vor primi cadouri din partea companiei.

Distribuie articolul: