A dus-o aproape de cer, la propriu, ca să o întrebe dacă vrea să-i devină soție? Un tânăr, Andrei, a planificat o cerere în căsătorie mai ceva ca un atac armat. Totul a fost strategic, secret și cu complicitatea celor dragi. Iubita lui, Marina, a fost influențată să participe la jocul „City Quest”, iar după mai multe probe „de foc”, ea a fost nevoită să urce, la miezul nopții, pe o clădire cu zece etaje. Acolo și i s-a făcut propunerea.  Ce i-a răspuns Marina lui Andrei, aflați în povestea de mai jos.  

Andrei a hotărât să o ceară de soție pe Marina, într-un mod inedit și neobișnuit. El a planificat totul până în cele mai mici detalii și prin intermediul altor persoane, care l-au ajutat și au provocat-o pe Marina să joace în „City Quest” – un joc ce constă din hărți și scheme, taine ce trebuiesc dezlegate, care într-un final te aduc la un premiu, iar în acest caz trebuia să fie un papagal pe care de mult timp și-l dorea Andrei.

Se cunosc de mai bine de doi ani
Marina și Andrei povestesc că sunt împreună de doi ani, iar acest timp, spun ei, a fost suficient ca să se cunoască și să înțeleagă că sunt sortiți unul pentru celălalt.

De la idee la acțiune
Andrei povestește că nu a vrut să o ceară în căsătorie pe iubita lui, într-un mod obișnuit și banal. „Am vrut ca Marina să țină minte această zi, pentru tot restul vieții. Toate perechile își amintesc de ziua nunții doar că eu am vrut ca noi să ne mai amintim o viață și de ziua în care am cerut-o de soție” spune Andrei. Viitorul mire spune că iubitei lui îi plac mult surprizele, de aceea, a hotărât să-i facă una.

Surpriza era pe cale de a nu avea loc
Cu două zile înainte ca Marina să participe la un așa-zisul concurs, care, de fapt, trebuia să o aducă la Andrei, ca acesta să o ceară în căsătorie, Marina a zis că refuză să participe, iar surpriza era pe cale de a nu a mai avea loc. Însă, se pare, că intuiția feminină a învins și Marina, până la urmă, a acceptat provocarea.

„Papagalul” și lipsa secretelor în cuplu
„Premiul mare în acest joc „City Ques” trebuia să fie un papagal, pe care Andrei și-l dorea de mult timp, de aceea, totul presupunea că trebuie să rămână un secret. Eu însă nu am secrete față de Andrei și-mi era foarte dificil să nu-i spun, vroiam să o fac, dar el m-a ajutat să nu-i destăinui nimic, evitând subiectul. Într-un final i-am spus că nu-i pot zice unde merg, dar că nu e nimic rău în asta și-i povestesc totul după”, spune Marina.

Punctul culminant
Marina a fost eroina principală a jocului organizat de iubitul ei. Aceasta a trebuit să decodifice jocuri de cuvinte, hărți desenate, scheme, să vâslească, să treacă un tunel. Viitoarea mireasă povestește că erau multe momente în care și-ar fi putut da seama ce a pus la cale Andrei, pentru că toate erau legate de locuri, cântece, situații care îi legau pe cei doi, dar fiindcă așa-zisul concurs presupunea rapiditatea participantei, ea nu avea timp să lege evenimentele între ele.

Într-un final, „concursul” presupunea ca participanta să urce pe o clădire cu 10 etaje, să privească în jos și să citească ce va fi scris acolo, toate astea în jurul orei 12 noaptea. Marina povestește că numele său l-a citit cu ușurință, iar următoarea frază a lăsat-o blocată și deși nu are probleme cu limba engleză nu a priceput îndată că după numele ei urma „marry me?” (vrei să-mi fii soție?). Literele erau alcătuite din oameni apropiați lui Andrei. Marina spune că a pătruns-o un torent de emoții: „mai apoi n am priceput, eram confuză, apoi am râs, apoi am plâns, eram fericită”, ca într-un final să rostească mult așteptatul „DA”.

Trăirile lui Andrei

O bună parte din timp, cât Marina era în drum spre clădirea cu 10 etaje, Andrei a fost ocupat cu ultimele pregătiri, dar aproape de sfârșit, acesta era cuprins de emoții: „Credeam că inima o să-mi sară din piept, eram foarte emoționat. Nu aveam dubii în privința răspunsului ei, unicul lucru la care mă gândeam, era dacă o să-i placă sau nu”.

Iar ei i-a plăcut la nebunie…
Marina povestește că oricare ar fi fost metoda de a o cere în căsătorie, i-ar fi răspuns lui Andrei „Da!”. Totuși, aceasta recunoaște că o cerere tradițională nu ar fi impresionat-o atât de mult, „a fost ceva nemaipomenit, deosebit, emoționant, a fost fantastic”.

Fără surprize viața nu e interesantă
Andrei mărturisește că fără surprize viața nu e interesantă și promite că, în viitor, o să continue să o uimească pe viitoarea lui soție, cu momente de neuitat.

Mai multe detalii, dar și aventura Marinei, o puteți urmări în materialul video.

Distribuie articolul: