Antonia a lansat videoclipul celui mai recent single “Hurricane”. Într-o rochie de seară neagră, cu sclipiri discrete, artista este o apariţie de vis. Iată pozele şi clipul video.

 

Această piesă reprezintă prima colaborare pe care artista o are cu Puya şi s-a bucurat de un real succes, acumulând peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube la 3 săptămâni de la lansare.

Regizorul videoclipului “Hurricane” este Iulian Moga, cu care Antonia a lucrat, de asemenea, pentru prima dată.

 

“Mesajul piesei şi al videoclipului este foarte actual. Tot mai mulţi ne pierdem în cotidian, ne petrecem prea mult timp alergând după bani şi uităm de iubire şi valorile esenţiale. Am vrut să păstrez totuşi o notă optimistă în videoclipul piesei ‘”Hurricane” şi să arăt că dragostea poate învinge”, a declarat Iulian Moga.

“Antonia iubeşte muzica hip-hop la fel ca şi mine. Tot timpul am avut impresia că genul ăsta o prinde mai bine decât ce a cântat până acum. Blocaţi în tehnologie, mult prea ocupaţi ca să ne mai uităm în jurul nostru, ne robotizăm din ce în ce mai mult. De-aia “dragoste nu poţi să găseşti, poate doar în poveşti…”, a spus Puya.”Mi-a plăcut “Hurricane” de la prima ascultare. Este o piesă puternică, are un mesaj profund şi m-am bucurat că Puya a acceptat să o cântăm împreună. Îi mulţumesc lui, baieţilor de la “The Farmers” şi lui Iulian Moga pentru regia acestui videoclip. Sper că piesa şi videoclipul “Hurricane” să fie pe placul fanilor mei”, a declarat Antonia.

 

“Hurricane” a fost compusaă şi produsă de The Farmers (Andrei Prodan şi Claudiu Ursache), cei care au lucrat cu Antonia şi pentru “Jameia” şi “Nu stau în Hawaii”.

Vezi videoclipul mai jos.

Sursa: www.unica.ro

Foto: www.unica.ro, www.magxone.com

Distribuie articolul: