Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Adriana Lima, Karlie Kloss, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Cara Delevingne si Behati Prinsloo sunt doar câteva dintre super-modelele care au defilat  pentru show-ul Victoria’s Secret care a avut loc, ieri, în New York.

elle.ro

Costumele clasice de înger cu aripi impresionante nu au lipsit nici din acest show. Totodată au fot prezente și outfit-uri dramatice sau de inspirație sportive.

elle.ro

elle.ro

elle.ro

Candice Swanepoel a purtat faimosul sutien în valoare de 10 milioane de dolari. Sutienul a fost creat pe măsura modelului. Piesa de lenjerie intimă este din aur de 18k si are 4.200 de pietre prețioase, incluzând și un rubin în forma de pară, de 52 ct. Candice a pășit pe urmele super-modelelor Gisele Bundchen, Heidi Klum si Claudia Schiffer, care în trecut au avut ocazia sa poarte sutienul-bijuterie.

elle.ro

Pentru faimosul show modele au urmat o dietă sănătoasa, au băut foarte multă apă și și-au ingrijit corpul prin tratamente speciale sau exerciții fizice ce tonifică mai ales picioarele. Totuși au existat și modele care nu au ținut cont de un regim de acest fel. Cara Delevingne declară că înainte de show nu a adoptat un stil de viață tocmai sănătos. S-a hrănit cu pizza și pui prăjit, dar a apelat la un tratament cu oxigen pentru ten.

 

 

Distribuie articolul: