Pe lângă calitățile unei femei obișnuite, Victoria Ursu se afirmă prin perseverența și răbdarea de a-și urma visurile și este ferm convinsă că are totul pentru a putea schimba lumea! Și o schimbă! Cu o dorință arzătoare încearcă să promoveze un stil de viață sănătos - rolul de bază al unui nutriționist. Pe 23 septembrie o puteți asculta pe Victoria Ursu în cadrul ediției a IV-a „Women's Day in Chișinău”.

victoria ursu nO minte sănătoasă, într-un corp sănătos – o regulă fundamentală pentru un specialist în nutriție. Alegerile bune, echilibrate și aspirațiile pe care le are, îi conturează personalitatea. Cu vaste cunoștințe în domeniu, Victoria demonstrează cât este de important să ne alimentăm corect și cum să ne formăm un regim benefic pentru sănătatea noastră.

Citește și: Victoria Ursu: „Din dorința de a-i ajuta pe oameni să fie mai sănătoşi, am devenit nutriţionistă”

În cadrul Women’s Day in Chisinau, ediția a IV-a, Victoria va oferi sfaturi de nutriție și ne va spune, argumentat, de ce alimentația este cheia pentru o viață armonioasă și corectă.

Vă invităm să vă redescoperiți, pentru că iubim femeia din noi. Locurile sunt limitate!

Biletele se pot procura pe adresa Iu. Gagarin 3 sau la nr. de tel. 076004200, 067466699 sau AICI. Data evenimentului: 23.09.2017.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook Women’s Days in Chișinău.

Citește și: Iolanta Mura, despre dezvoltarea carierei, experiențe și depășirea situațiilor de criză

Autor: Mariana Meriacre