Că Victoria Roșca este o actriță talentată, toată lumea o știe. Aceasta a reușit să intre iarăși cu brio în rolul unei gospodine care își așteaptă soțul acasă în seara Zilei Îndrăgostiților. Enervată că bărbatul întârzie, atunci când aude soneria, se ivește în fața ușii cu o tigaie. Gestul bărbatului însă a uimit-o. A primit exact ceea ce o face pe o femeie fericită - un „gift certificate” la salon. 

 Acest scenariu amuzant face parte dintr-un filmuleț de promovare al salonului Daria Room. Pentru ca produsul final să iasă unul care să prindă la public a fost nevoie de implicarea mai multor persoane, despre care a scris pe profilul ei de Facebook Ana Platonov, director Daria Room.

„Iubirea asta nu ți-i trali vali… 
Gata, e aici, a ajuns.
Munca noastră a prins formă!

Ieri am început cu dreptul luna dragostei și azi continuăm să pășim dârz și sigur 
Dacă vedeți un „otread” verde mărșăluind pe drum, apoi asta noi suntem. Vinoveți de ceea ce urmează să vedeți se fac: Ana Platonov („dirijor” și fashion stilist ), Alina GR ( „capul nebuniilor” si make-up, ocazional de tot :D), Victoria Roșca (Hop, Eroinaa ), Stefan Scorpan (Videomag si prosta „ciudo”), Mircea Gurev (bărbatul cu “voucerul” ).

Orice reacție la acest clip va fi primită cu inima deschisă și zâmbetul pe buze. Vizionare Plăcută!”

Video-ul a primit, desigur, zeci de reacții și comentarii, cuvinte de laudă prin care oamenii apreciază munca celor implicați în realizarea filmulețului.

Citește și: „Sută la sută pentru femei”! Ana Platonov ne povestește la „+20” cum a început Daria Room (Video)