Emană energie pozitivă ori de câte ori își face apariția, atât în viața reală, cât și pe rețelele sociale. Victoria Roșca, autoarea vlogului „Zâmbărele” are aproape 120 de mii de urmăritori pe pagina sa de Facebook, cei care îi privesc filmulețele și sunt la curent cu activitatea sa profesională. Actrița, însă preferă să nu își afișeze prea mult viața personală în mediul virtual. Chiar și așa, noi am provocat-o să depene amintiri și să ne povestească despre primul cel mai important eveniment pe care l-a trăit EA și soțul ei, în cuplu. Iată ce a avut de spus la #Cummacerut.


„Dacă e să fiu sinceră, nu știu dacă eu am o anumită dată, pe care pot să strig în gura mare că: „Iaca, azi m-o cerut a meu”. Cu Viorel ne cunoșteam de ceva timp. O perioadă am prietenit. Apoi a dispărut. Cred că undeva 4-5 ani”, zice Victoria Roșca.

„Dar cumva, pe când eram eu anul 3 de facultate, a apărut prințul, fără cal și fără coroană, pe o rețea de socializare cu un mesaj. M-a invitat în oraș chiar de 14 februarie, să bem un ceaiuț. De atunci am devenit lipici de ăsta pe două părți. Mai mult el. Că eu aveam de învățat!

Viorel de mai multe ori îmi tot spunea că mă lasă să termin examenele de stat și că are planuri serioase. Eu zâmbeam. Mă batea vântul prin cap, nu și în inimă. Dar într-o seară de toamnă, în timp ce veneam de la o zi de naștere, m-a apucat frumușăl de mână, m-a dus în grădina de pelinițe a vecinilor. A și rupt chiar un mănuchieș de acolo. O întins florile, inelul. Și mi-a zis: „Gata, te fac femeie gospodină,” a dezvăluit vloggerița.

„Eu am început să zâmbesc. L-am pupat. Și i-am mulțumit că m-a luat. Că tare mă mai temeam să rămân fără mire. Nu vedeți ce criză e acum de bărbați de treabă?! Părinților le-am zis mai târziu, undeva la Crăciun. Iar prietenilor de ziua mea, în mai tocmai. Ca să nu apară multe întrebări. Și iată de 7 ani trăim și noi așa cum știm și putem. Fără sfaturi, fără neamuri și multe poze pe internet. Dragostea asta cu bulbuși”, conchide autoarea „Zâmbărele” despre cererea sa în căsătorie.

Foto: Facebook.com, Elena Andronache