Victoria Roșca, actriță talentată și autoarea vlogului „Zâmbărele”, a anunțat că pleacă de la Teatrul „Ion Creangă”, unde ocupa funcția de regizoare și actriță. Aceasta declară că părăsește instituția culturală din cauza atitudinii direcției față de angajați.

Victoria a scris o postare pe Facebook, unde povestește ce atitudine are directorul instituției respective, cum a fost înjosită de nenumărate ori, atât ea cât și colegii săi, precum și faptul că dorește să deschidă un teatru al ei, Teatrul Popular Zâmbărele.

„Am tăcut, am zăcut, cât am putut. Dar asta trebuie să o las aici. Și știți de ce? Fiindcă după ce am plecat eu, juma’ din trupă a pus cererea pe masă și au plecat. Iar eu n-am putut să fac nimic. Am planuri mari să fac lucruri frumoase, cel mai mult bucură și mă face mândră, faptul că am reușit să fac Echipă, să fac spectacole, să aduc spectator, să strângem aplauze și flori. 

Omul din imagine, e așa numitul Director al teatrului. Cel puțin el așa strigă toată ziua pe acolo. Omul care pe tot parcursul activității mele, mi-a pus doar bețe în roate și demonstrativ înainte de Premiere își lua omul concediu și nu făcea absolut nimic. Înafara să zică că suntem actori proști. De ce am plecat? E simplu, pentru că am fost bruscată, numită, jignită, amenințată, folosită dacă vreți. La fel și colegii mei”, menționează actrița pe rețelele sociale.

De asemenea, vlogherița a postat și două filmulețe mici, în unul dintre ele apare directorul teatrului și mai mulți actori, cărora acesta le spune într-un mod batjocoritor că au jucat prost. Mai mult decât atât, actrița a rămas fără loc de muncă, fără a primi vreo explicație.

„Ce ziceți dacă fac un teatru al meu, al nostru Teatrul Popular Zâmbărele? Actori sunt, creativitate, suflet și bunătate tot. Numai un pic, să ne tragem sufletul, să ne ștergem frunțile de umilință și pozor. Cică primăvara se ară ogoarele și pune semințele. Hai cu brazdele, hai cu tot. Și da, nouă ni se interzicea la propriu să ne simțim bine, să cântăm la pian, să citim. Trebuia să ne scuipăm între noi, ca Domnul să se simtă bine. Daca era prea liniște, atunci povestea din filmulețul 2, era garantată”, a mai adăugat Victoria Roșca pe pagina sa de Facebook.

Sursa Foto: Facebook.com/Victoria Roșca