Și-a injectat acid hialuronic în buze și pomeți pentru a-și ascunde ridurile fine. Acum spune că se simte cu 10 ani mai tânără. Vorbim despre interpreta Victoria Lungu, care a declarat că nu ar ezita să își sfătuiască și prietenele să facă o astfel de procedură. „Nu a fost o operație ci doar niște injecții cu hialuron. Nu a fost ceva ieșit din comun. Am primit o ofertă și imediat am găsit pe fața mea niște locuri unde trebuia să injectez. Sper că acum am întinerit cu vreo 10 ani. Cu siguranță mi-aș îndemna și prietenele să își facă aceste proceduri, dacă ar avea nevoie și dacă ar fi necesar. Dacă îmi spunea cineva la 20 de ani să merg să fac acest lucru, atunci categoric răspunsul meu ar fi fost – nu. Odată cu vârsta, însă, mai apar și unele imperfecțiuni și de aceea cred că sunt binevenite astfel de proceduri”, a declarat interpreta.

Amintim că, zilele trecute, Victoria Lungu a lansat un nou album și videoclipul la piesa „Inimă”. Este vorba de o producție a studioului Festiv, care aparține lui Costi Burlacu.

În cadrul evenimentului de lansare, vedeta a organizat și o acțiune de caritate pentru a-l ajuta pe Daniel Badan, băiețelul care suferă de un viciu cardiac și are nevoie de o operație care se face doar în străinătate. Vedeți aici declarațiile video ale interpretei.

Sursa: UNIMEDIA 

Distribuie articolul: