Anul 2016 aduce o aniversare importantă pentru Victoria Lungu. Interpreta va împlini 45 de ani chiar în toamnă, iar în acest context organizează un spectacol live deosebit, la care își va aștepta prietenii și fanii. Detalii din spatele acestui concert am aflat dintr-un interviu pe care cântăreața l-a oferit în studio-ul EA.md.

„Acum sunt în pregătiri foarte intense pentru concertul meu aniversar. Voi oferi mai multe detalii atunci când va apărea și reclama evenimentului.

Va fi în toamnă, exact când voi împlini o vârstă foarte frumoasă. Împreună cu Orchestra „Lăutarii”, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, va fi o lansare de album cu foarte multe piese frumoase.

În această vară voi mai înregistra încă 10 melodii de muzică populară împreună cu câțiva artiști în duet. Voi filma toate aceste videoclipuri, va fi un boom de muzică populară, pentru că asta mi-am propus, dar vor mai fi și câteva melodii foarte bune de muzică ușoară.

Anul ăsta e un an productiv pentru mine, pentru că din primăvara 2017 voi intra sub o altă imagine. Despre asta nu vorbesc, așa că vorbim doar despre ce se va întâmpla până la Revelion în viața Victoriei Lungu.

Sigur că revin și la proiectul Vicky Lu. Vă așteaptă câteva melodii pe care nu le pot înregistra în studio, pentru că am niște priorități cu muzica populară. Am piesele care mă așteaptă, am și un proiect de muzică lăutărească cu o echipă la fel de bună, care așteaptă piesele. Le am înregistrate, dar nu le aduc, pentru că e prea multă muzică și o dăm dozat”, a mărturisit Victoria Lungu, în interviul pentru EA.md.

Foto: Arhiva Personală

Citește și:

Victoria Lungu dă pe față toate secretele de frumusețe: „Beau multe sucuri și nu am fumat niciodată”

Victoria Lungu, despre momentul în care s-a apropiat de Dumnezeu: accidentul din 2006 (Video)

Distribuie articolul: