Victoria Lungu se află în această perioadă în Germania, unde va ține mai multe concerte mici. Contactată de revista noastră, Victoria ne-a declarat că a început colaborarea cu un impresar și că va avea câteva concerte în mai multe orașe din Germania. Mai mult, interpreta și-a luat și fiica la Frankfurt. Vezi cu ce ocazie.

Interpreta Victoria Lungu intenționează să stabilească mai multe parteneriate cu Germania, chit că e și țara unde și-ar dori foarte mult să crescă ca și artist. “Voi avea în curând o întrevedere cu tenorul Giorgio Martin, e tenor de teatru, stabilit de 20 ani în Germania și vom vedea cum ar putea evolua colaborarea noastră. Sper să am rezultate concrete și atunci voi putea să vă comunic”, ne-a declarat artista.

Victoria Lungu si Giorgio Martin

Victoria Lungu si Giorgio Martin

Victoria este în Germania cu fiica ei, Valeria, care va lua acolo careva lecții de canto. “Valeria se va pregăti aici la canto pentru un concurs. Nu vreau să dau mai multe detalii pentru că aș trăda secretele ei. Sper să am cu ce mă lăuda în timpul apropiat și în ceea ce o privește pe Valerica”, a mai spus interpreta.

Victoria Lungu

Amintim că Victoria Lungu a reperat în mai multe interviuri că Germania ar fi țara unde și-ar dori să se stabilească și să crească ca artist. Astfel, întoarcerea pe ‘pământul făgăduinței’ este pentru artistă un prilej de bucurie mare.

Foto: facebook, arhiva personală

Distribuie articolul: