Victoria Lungu a adoptat un mod de viață sută la sută sănătos și activ. Cel puțin asta demonstrează interpreta, după fotografiile recente postate pe internet, referitoare la ultimul său hobby. Vedeta s-a îndrăgostit de taekwondo și are toate motivele pentru a face acest lucru, pentru că există suficienți oameni care o inspiră. Chiar dacă poartă, deocamdată, centură albă, Victoria Lungu se va lăuda, cu siguranță, cu noi performanțe.

„De astăzi, am acceptat o nouă provocare în viața mea, am început să cunosc tainele 
unui nou tip de sport – taekwondo. Mă gândeam oare ce aș putea face pentru a schimba ceva în viața de zi cu zi, iar energia pe care o simt atunci când sunt pe terenul de luptă îmi dă putere și dorință de a învinge mereu”, a comunicat interpreta, pe contul său de pe o rețea de socializare.

Victoria Lungu a mai adăugat că decizia de a face taekwondo vine odată cu alegerea de a urma un mod sănătos de viață: „Astfel, încerc să-mi mențin echilibrul vieții atât prin gânduri pozitive, pintr-o alimentație sănătoasă și, bineînțeles, sport”, spune cântăreața.

Vedeta a comunicat și cine sunt oamenii care o inspiră în această artă marțială: „Mulțumesc antrenorului Vasile Grosu, lector la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport pentru profesionalism, dar și dublei campioane, Cezara”, a mai adăugat Victoria Lungu.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: