În cadrul campaniei de caritate „Inspiră. Admiră. Dăruiește” lansate la Propaganda Cafe pe 23 aprilie 2015 am dat oficial start acestui minunat filmuleț creat împreună cu echipa CIOFilm Studio.

Cine este Victoria?

foto: allfun

foto: allfun

Victoria este o jurnalistă talentată, activistă și potrivit topului EaLider un model de urmat. Victoria știe ce înseamnă să lupți pentru un scop și mai bine știe cum să învingi, în fiecare zi. Convingerea ei este că ajutorul nu trebuie să vină gratuit, ci pe merit! „Eu am un vis”, a zis Martin Luther King, „Eu am un scop”, l-a completat Victoria.

Tânăra spune că nu are vise, toate sunt scopuri pe care le poți atinge. Cu mult curaj și multă muncă. Dar uneori curajul nu este suficient, uneori este nevoie de ajutor. Fiind diagnosticată cu Spina Bifida, tânăra jurnalistă are nevoie de 10 mii de euro pentru consultații, investigații și ortezare la clinica ortopedică Royal National Orhopaedic Hospital din Londra.

Ca să adune acești bani, Victoria a hotărât să lanseze o Campanie de caritate într-un mod artistic. Astfel, prin propriul său eveniment, Victoria dorește să prezinte frumosul și creativitatea interpretând piese alături de alți artiști. În cadrul evenimentului a avut loc prezentarea unui scurtmetraj special, un program muzical și un recital de versuri.

Diagnosticată cu Spina Bifida, Victoria a fost operată la Chișinău abia la vârsta de 15 ani și jumătate, când deja a trecut la mersul în cârje. Tratamentul în Republica Moldova s-a dovedit a fi ineficient pentru a-i schimba cardinal situația, iar în lipsa posibilității de ortezare la noi în țară a apelat la clinicile de peste hotare. Victoria își dorește să scape de cârje ca să devină un specialist și mai activ și o mamă de nota zece!

foto: arhiva personală

foto: arhiva personală

Pentru a-și îndeplini visul, trebuie să adune suma de 10 mii de euro, necesară pentru consultațiile, investigațiile și ortezarea la clinica ortopedică Royal National Orhopaedic Hospital din Londra.

Zilele trecute, Victoria a lansat campania de caritate „Inspiră. Admiră. Daruiește”, dedicată susținerii financiare a intervențiilor de care are nevoie, pentru a reuși să meargă. La eveniment, a fost susținută de artiști, personalități notorii și oameni simpli, care vor să o vadă împlinită pe Victoria.

foto: Facebook

foto: Facebook

Cătălin Josan a fost unul din interpreții care au umplut atmosfera evenimentului de emoție. Fiind un susținător al Victoriei, Cătălin i-a îndemnat și încă îi mai îndeamnă pe internauți să depună efortul de o ajuta pe tânăra jurnalistă să-și realizeze marele scop: să danseze fără ajutorul cârjelor.

foto: allfun

foto: allfun

Fiecare voluntar are posibilitatea de a dona bani prin intermediul transferurilor bancare.

Transfers from R. Moldova:
BOTAN VICTORIA VLADIMIR
IDNO: 2002048023425
BC Victoriabank S.A. Chişinău
Nr. Contului: 225920020480234254980 (MDL)
Codul BIC al băncii: VICBMD2X457
Cod fiscal al băncii: 100260001338

International transfers:
IBAN: MD73VI225931411190832220 (EURO)
SWIFT Code: VICBMD2X
Commerzbank AG, Frankfurt/Main, Germany
SWIFT Code: COBADEFF
Societe Generale S.A., Paris, France
SWIFT Code: SOGEFRPP
DZ Bank AG, Frankfurt/Main, Germany
SWIFT Code : GENODEFF
KBC Bank, Brussels, Belgium
SWIFT Code: KREDBEBB

WebMoney transfer:
WMID: 390950431529
Cont Euro: E400499415229
Cont Dolari: Z390975909389

Date de contact: [email protected]inbox.ru

Telefon de contact: +373 79 35 55 48 (Victoria Boțan)