Deja de câțiva ani, slăbiciunea Victoriei Beckham o constituie nu doar designul vestimentar, ci și cel de accesorii. Și dacă despre poșete v-am vorbit în repetate rânduri, mai puține am spus despre ramele de ochelari concepute după designul creatoarei.

Deși a fost colecționară înrăită de rame Gucci și Carrera, prima colecție de ochelari a Victoriei Beckham – DVB Eyewear – a văzut lumina zilei în 2006, după ce style icon-ul a acceptat să devină editor al publicației Harper’s Bazaar și ambasadoare Dolce & Gabanna în Regatul Unit.

Spre fericirea designerului, ramele primilor săi ochelari s-au bucurat de mare succes în rândul fashionistelor, astfel că fiecare nou sezon a fost însoțit de noi și noi colecții de rame pentru ochelari de soare și de vedere.

Wearing the flat top visor from my new #VBEyewear collection for @ellehongkong Get them at victoriabeckham.com #VBDoverSt #VBHongKong x vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Peste 65 de modele de ochelari de soare și 12 modele de ochelari de vedere sunt promovate astăzi pe website-ul oficial al designerului, iar prețul acestora pote fi pus pe același cântar cu al unor branduri ca Prada, Gucci, Celine sau Christian Dior, de cel puțin 275 de lire sterline pentru o pereche.

14344800_1119807168072514_2374285448875058918_n

Însuși designerul poartă mereu cu sine în poșetă o pereche de ochelari de soare din propriile colecții:

Ce poartă zilnic în poșetă enigmatica Victoria Beckham (Video)

Cum arată ramele noii colecții de ochelari VBEyeWear:

Foto: Instagram, captură video, Instagram, Facebook

Distribuie articolul: