Pot să existe doi poli opuși într-o familie? Despre acest lucru se întreabă britanicii, atunci când realizează că David Beckham este un tată model, în timp ce pe Victoria – soția acestuia, o învinuiesc de lipsă de responsabilitate pentru cel mai mic copil al lor  – Harper Beckham.

Victoria Beckham este mama a patru copii, însă, pe lângă asta, a reușit să pună pe roate o afacere de succes în domeniul designului vestimentar. În timp ce unii o admiră pe ex-solista trupei „Spice Girls”, alții o critică și o învinuiesc de lipsă de responsabilitate.

Cauza acestei controverse a fost una dintre fotografiile realizate de paparazzi după ce Victoria a părăsit sediul unui centru comercial de mărfuri pentru copii. Totul ar fi fost abordat obișnuit, dacă micuța Harper, care se afla în brațele mamei, nu avea în gură o suzetă de toată frumusețea!

Potrivit nowmagazine.co.uk, pediatrii au bătut alarma imediat, declarând că Victoria Beckham împiedică dezvolatrea armonioasă a fiicei sale, argumentând asta prin faptul că suzeta îi închide gura copilului. Medicii susțin că pentru a trece armonios prin toate etapele de dezvoltare, Harper trebuie să aibă posibiliatatea de a vorbi, de a pune întrebări, în timp ce suzeta îi împiedică această podibilitate.

Medicii i-au recomandat Victoriei Beckham să renunțe la obiceiul de a-i da suzeta fetiței sale, pentru că anume când va face asta, Harper va deveni mult mai activă din punct de vedere social. 

Mica fashionistă a Victoriei Beckham, însă, s-a remarcat dintotdeauna prin „putere de decizie” în ceea ce privește ținutele pe care urmează să le poarte. La evenimentele la care este luată, Harper este purtată pe șold și dă dovadă de activism, iar suzeta i-a fost observată de foarte puține ori.

Să nu uităm că Harper poartă de foarte multe ori ținute create exclusiv de Victoria Beckham, însă nu de fiecare dată acceptă ceea ce se propune. Alege singură”

Citește și:

Harper Beckham și Prințul George au devenit cei mai iubiți copii din Marea Britanie