Victoria Beckham a atras toate privirile săptămâna aceasta, când a îmbrăcat o rochie gri voluminoasă din ultima sa colecţie. Deşi aparent lejeră şi uşor de purtat, Victoria a dezvăluit că procesul de realizare a fost unul extrem de lung şi complicat. Volumul creat în partea de jos a rochiei se datorează unei crinoline insesizabile fixate pe dedesubt, dar care să păstreze senzaţia de comoditate.

“Iubesc rochia asta” a declarat pentru Mailonline. Am purtat-o şi este foarte confortabilă, de vară, cu un aer romantic. Mă simţeam de parcă purtam un nor imens şi toată lumea a admirat-o”.

“Imi plac provocările şi când m-am gândit prima dată la această rochie, m-am întrebat cum pot să o fac să avantajeze orice siluetă. Cum să fie sexy , dar să aibă atât de mult volum. Şi cred că am reuşit să obţinem acest lucru foarte bine. Cred că este o rochie foarte cool” a adăugat Victoria.
 
Săptămâna trecută, mămica în vârstă de 39 de ani a prezentat colecţia Victoria, Victoria Beckham primăvară-vară 2014 în cadrul New York Fashion Week, primind numai cuvinte de laudă din partea criticilor de modă. 
Sursa: www.dailymail.com

Distribuie articolul: