David și Victoria Beckham sunt deseori fruntași, când vine vorba de cele mai bogate cupluri de vedete. Așa că, te-ai aștepta ca darurile pe care și le fac cei doi de sărbători să coste cât o avere, nu-i așa?

Uite că lucrurile nu sunt așa cum ni le imaginăm. Deși misiunea Victoriei nu e simplă, de altfel, ca a oricărei femei, când vorbim despre cadouri pentru bărbații dragi, uite că vedeta știe exact cu ce o să-și surprindă soțul. Într-un video recent de pe canalul ei de Youtube și Instagram, designera a dezvăluit că Beckham va primi în dar un puzzle. Nu unul simplu ci un puzzle personalizat.

„Ce să-i cumperi lui David Beckham? Are deja totul. Așa că i-am cumpărat un puzzle. Un puzzle cu imaginea mea. Nu… Glumesc…. O imagine a copiilor. Dar e un puzzle complicat, cu mii și mii de piese. Probabil va construi acest puzzle până la Crăciunul următor”, i-a povestit Victoria, pe un ton umoristic, prietenei sale, make up artista Lisa Eldridge. Se pare că David este înnebunit după puzzle-uri și Lego și petrece mult timp participând la astfel de activități împreună cu fiica sa, Harper.

De Crăciun, David și Victoria vor organiza pentru copiii lor, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper, o petrecere. Îl vor petrece în vila lor luxoasă din Cotswolds, departe de tumultul Londrei.

Sursa: Instagram

Vezi și: Familia Beckham are probleme cu banii. Au pierdut 48 milioane de lire sterline (Foto)