Nu mai este un secret că Harper Seven Beckham este una dintre cele mai înrăite fashioniste din rândul copiilor de vedete. Pe lângă faptul că are o mamă designer, fetița își alege deja de una singură hainele pe care le poartă și are o garderobă impresionantă din hăinuțe și accesorii de brand. În contestul ajutorării organizației Save the Children, Victoria Beclham a decis să doneze circa 25 de articole vestimentare de brand din garderoba fiicei sale, iar mica fashionistă nu este împotriva acestui lucru!

În garderoba micuței Harper se găsesc articole exclusive și scumpe, semnate de branduri vestimentare și de accesorii, ca Chloe, Ralph Lauren, Stella McCartney, Gucci sau Marc Jacobs.

Mama fetiței a ales să vândă, în total, 25 de seturi vestimentare, inclusiv încălțăminte din garderoba fiicei sale. Dinte acestea, fac parte și rochii, blugi, jachete. Victoria a ales piesele în așa mod, încât acestea să poată fi asortate, între ele, de către orice fetiță care vrea să fie la fel de elegantă ca și Harper.

„Sunt foarte bucuroasă să pot susține munca extraordinară a fundației Save the Children. În calitate de mamă, cred cu toată inima că oriunde s-ar afla, copiii au dreptul să fie sănătoși și să aibă un mod sănătos de viață. Fiecare om își poate aduce contribuția, realizând cumpărături sau donații. Acest lucru le va dărui copiilor din întreaga lume posibilitatea unui viitor luminos”, a declarat Victoria, într-un mesaj.

Donația nu este unicul gest caritabil de acest gen, al Victoriei Beckham. Anul trecut, designerul a pus în vânzare peste 600 de piese din garderoba sa incredibilă pentru a aduna bani pe care să-i doneze organizaței mothers2mothers.

Foto: Save The Children

Distribuie articolul: