Soția adoratului fobalist englez David Beckham celebrează astăzi aniversarea a 40-a. Victoria Beckham, femeia de afaceri, creatoarea de modă, scriitoarea, actrița și cântăreața de origine britanică a enunțat, a împărtășit, cu ocazia zilei sale de naștere, o serie de citate motivaționale, devenite celebre. Vrei să te inspiri? Urmărește-ne mai departe.

În opinia mea, cel mai sexy element al unei femei este încrederea în sine. Și anume, încrederea calmă, nu încrederea agresivă. Mai este important și simțul umorului. În caz că duceți lipsă de acestea, vă puteți ascunde după o pereche de ochelari de soare.

Întotdeauna m-am condus de conștiință: dacă decolteul este larg, picioarele trebuie să-ți fie acoperite. Dacă vrei să-ți demonstrezi picioarele, atunci rochiar trebuie să-ți acopere zona decolteului. Nu trebuie să demonstrezi tot ce ai. E mult mai senzual să păstrezi și o doză de taină!

N-o să mă vedeți niciodată ieșind dezbrăcată, dintr-un club de noapte.

Atunci când evoluam la Spice Girls, aveam senzația că oamenii nu mă văd. Atunci când ieșeam cu David, iar fotografii ne urmăream, aveam impresia că aceștia îl fotografiază doar pe el…

Toată lumea mă consideră o tipă prea încrezută în sine. Să știți că și eu lucrez mult. A trebuit să mă dedic sălii de forță timp de 5 luni, pentru ca să arăt bine în publicitatea la lenjerie intimă.

Nu sunt un supermodel, dar pot stoarce maximumul din ce oferă natura.

Moda este pasiunea mea. Îmi place corpul femeii. Îmi place luxul.

Pentru ca să arăți bine, nu ai nevoie de o grămadă de bani. Bijuteria mea preferată este făcută hand made și mi-a fost oferită în dar de copii. Nu știu dacă o voi purta vreodată, dar o voi aprecia ca pe o adevărată comoară!

Surse foto: de.flash-screen.com,chiclifestyleofewelina.blogspot.com, backgroundwallpaper.co, www.posh24.com

Distribuie articolul: