Victor Micuşa este bărbatul care a știut să facă din meseria sa o adevărată operă de artă. A reușit să câștige încrederea femeilor, să le mai dea şi sfaturi când au nevoie, însă niciodată nu uită să păstreze distanța. Victor ne -a dezvăluit cât de mult își apreciază soția, dar și de ce un bărbat poate să-și părăsească aleasa. Cum a început cariera ta și când ai înțeles că vrei să fii frizer?

Cariera mea a început în Germania în anul 1986, după ce am făcut serviciul militar mi s-a oferit posibilitatea de a lucra ca frizer, până atunci eram doar un amator.
Deci, mi-am învățat meseria în Germania .

Cât de greu ți-a fost să ajungi ceea ce ești azi?

Nu mi-a fost greu, pentru că eu mi-am pus ca scop profesionalismul, restul a venit de la sine. Dacă îți pui ca scop să te urci în vârful bradului și să fii o steluță, atunci trebuie s-o faci.

Ești și frizerul familiei tale?

Da, dar nu întotdeauna. Uneori soția mea își coafează părul și la elevii mei.

Cât de des apelează rudele la serviciile tale?

Rudele apelează foarte rar, eu în Chișinău nu prea am rude. Însă vara merg la mine în sat cu elevii mei și tundem gratis, practic toți oamenii din sat, asta pentru că vreau să fac din locul meu de baştină cel mai frumos sat din Moldova.

Îți mai amintești de prima femeie pe care ai frizat-o?

Da, eram în Germania și îmi aduc aminte că am făcut o tunsoare pentru o femeie cu părul scurt. Până atunci eu frezam numai bărbați și după aceea am început să tund și femei cu părul lung.

E mai ușor să lucrezi cu bărbații sau cu femeile?

Atâta timp cât sunt înteresanți, eu primesc o deosebită plăcere să lucrez și cu ei și cu ele. Totuși, femeile iubesc mai multă atenție, dar și atenția are o limită.

Cum e să fii înconjurat de atâtea femei frumoase?

La începutul carierei mă uitam cu alți ochi la femei. Pentru mine o nouă clientă, era ca o nouă dragoste, atunci nu eram căsătorit. În momentul de față am o relație de prietenie cu femeile. Uneori, când nu le merge bine în carieră sau în familie, eu le dau sfaturi. Știu să păstrez distanța în comunicarea cu ele.

Cât de greu ți-a fost să o cucerești pe soția ta?

Nu mi-a fost deloc greu, noi ne-am întâlnit întâmplător la discotecă, am văzut-o și mi-a căzut tronc la inimă. Am fost puțin timp iubiți, pentru că într-un an de zile ne-am și căsătorit. Eu m-am însurat la 25 de ani, știam deja ce vreau de la viață și am vrut-o pe ea alături de mine.

Ce apreciezi cel mai mult la soția ta, prin ce o crezi deosebită de alte femei?

Eu nu o compar cu alte femei, dar cel mai mult apreciez la ea că este o soție bună și o mamă minunată pentru copii noștri. Ea îmi este ca un prieten, am încredere în ea și în tot ce face. Este un contabil iscusit și uneori poate fi și bărbat în casă când eu sunt plecat.

Cum ar trebui să fie o femeie ca să te impresioneze?

Unică și cu multă omenie.

Când un bărbat poate să-și părăsească soția?

Sunt diferite motivele pentru care un bărbat și-ar părăsi soția, poate să se îndrăgostească de o fată mai tânără sau poate au neînțelegeri și se ceartă mereu. Bărbatul pleacă atunci, când femeia nu poate să-l facă fericit.
Femeia trebuie să încerce să-și păstreze bărbatul și uneori să se prefacă că nu vede și nu aude. Însă nu înseamnă că trebuie să facă mereu ce spune bărbatul : “Nu-mi place , nu trebuie să-ți scurtezi părul, nu trebuie să te machiezi, mie așa îmi placi”, nu dragele mele, o femeie trebuie să fie ea, să aibă stilul ei și să se simtă bine. Uneori femeile prea ascultătoare plictisesc bărbații.

Crezi în femeia perfectă?

Da, dacă ești un soț bun și un prieten adevărat pentru soția ta, atunci și soția este fidelă și dulce. Un bărbat face o femeie să fie perfectă.
Cineva spunea : ” Eu nu strig la soția mea, pentru că atunci când m-am căsătorit cu ea, era bună, eu am făcut-o rea “. Asta este și părerea mea.

Ce trebuie să știe femeile despre bărbați?

Femeile ar trebui să știe totul despre bărbați, dar să se prefacă că nu știu nimic. Trebuie să știe că bărbații vor să aibă o familie unită și fericită și un serviciu care le place. Dacă reuşesc să îmbine aceste două lucruri, se pot considera fericiți. Ele trebuie să știe că 45% din timp bărbații îl petrec la serviciu, alte 45% le petrec în familie și doar 10% constituie drumul spre serviciu și înapoi spre casă. În decursul acestor 10% , se pot întâmpla multe lucruri care îți pot schimba radical viața.

 

Distribuie articolul: