„Copiii trebuie să aibă propriul său stil!”, este convins Victor Boicenco. El crede că părinții acordă prea puțină atenție felului în care își îmbracă și își tund copiii. Acesta este unul din motivele pentru care a deschis o frizerie pentru copii în Chișinău. Un alt motiv este că în frizeriile obișnuite nimeni nu se grăbește să se apuce de tunsoarea unui copil mai mic de 3 ani, deoarece se cer scaune speciale și o abordare mai neobișnuită. 

„Cel mai micuț client al nostru a fost un copil de numai 6 luni. Chiar de la prima frizură, copilul începe să înțeleagă că acest ritual va deveni un obicei. Pentru ca micul client să nu se sperie folosim aparate de tuns de cea mai înaltă calitate, care nu fac zgomot. De asemenea, nu îl așezăm pe copil în fața oglinzii ca să nu vadă cum specialistul nostru vine cu ceva metalic în mână, de obicei foarfeca, și îi taie ceva. Copilul este așezat într-un scaun special în formă de mașinuță, în fața televizorului și, în timp ce el se uită la un desen animat, meșterul nostru își face munca. La prima frizură oferim părinților un certificat cu prima șuviță de păr tăiată a copilului”.

97

Victor spune că unii copii au parte de frizuri „serioase”, iar după o ședință în salonul de frumusețe, pleacă mai maturi și mai la modă. Părinții, de cele mai multe ori, cer frizuri ca ale celebrităților.

1114

„Colaborăm foarte strâns cu psihologul. Solicităm ajutor la angajarea personalului și chiar ne-am consultat când am ales cum să decorăm salonul pentru a avea copii cuminți. De la medicul pediatru tot am preluat unele sfaturi, anume să nu instalăm aer condiționat în încăpere pentru a nu avea scădere bruscă de temperatură a aerului pe timp de vară. Și ce ține de sănătate: în fiecare zi dezinfectăm instrumentele cu care s-a lucrat, jucăriile, toate suprafețele. Odată în lună, salonul este închis pentru întreaga zi pentru a dezinfecta întreg salonul”, a spus Victor Boicenco pentru curentul.md.

capture-20170923-105433

 

Distribuie articolul: