Începutul de an a prins-o departe de România, într-o călătorie exotică în India și Maldive. Contul său de Instagram a devenit un ghid pentru fanii care vor să-i calce pe urme în aceste destinații exotice, iar fotografiile cântăreței, cu un peisaj fabulos, sunt superbe.

Toată luna ianuarie este rezervată pentru relaxare, descoperirea unor locuri noi și bronzului, așa că Delia a revenit în România doar pentru câteva zile, pentru a-și onora evenimentele, după care a luat din nou avionul spre țările calde. Destinațiile de anul acesta a fost alese pe sprânceană, fix în Asia de Sud.

De câteva zile, artista și soțul său, Răzvan Munteanu, se distrează în Thailanda, vizitând diferite atracții turistice cunoscute -orașul pitoresc Chiang Rai, Insulele Phi Phi și capitala Thailandei, Bangkok. Delia s-a fotografiat la Marele Palat și a vizitat Floating Market, dar și orașul Karen Long Ne, loc în care a îmbrăcat haine tradiționale și și-a accesorizat gâtul cu multe inele.

Ca de obicei, cântăreața și-a ținut prietenii virtuali la curent cu experiențele sale, aceștia fiind foarte implicați și chiar recomandându-i divei câteva locuri drăguțe de vizitat.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Delia este cea mai fericită mătușă! Iată primele imagini cu nepoțica sa

 

Distribuie articolul: