Unul dintre fiii Sheikh-ului Mohammed bin Rashid Al Maktoum este Prințul încoronat al Dubaiului. Hamdan Bin Mohammed are 32 de ani, iar viața pe care o duce nu poate fi comparată cu un film sau cu o poveste. Cuvintele sunt inutile pentru a descrie luxul și bogăția de culoare cu care s-a înconjurat acest burlac din Dubai!

Fiul Mohammed bin Rashid Al Maktoum – Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, are 32 de ani și, potrivit tengrinews.kz, își folosește cu regularitate contul virtual de Instagram, acolo unde publică zilnic fotografii din viața sa de poveste. 

A făcut studii o instituție privată de învățământ din Dubai, dar posedă și o bună pregătire militară. A studiat la un Colegiu Economic din Londra, după care – la un colegiu de Administrare Publică din Dubai.

La fel ca și tatăl său, prințul scrie versuri dedicate Patriei, familiei și relațiilor amoroase. Semnează fiecare poezie cu „Fazza”, care înseamnă „viteză” și „succes în toate”.

Hamdan este și un călăreț iscusit, reușind să câștige, în Asia, și o medalie de aur pentru performanțele sale. De altfel, cămilele sunt, pentru Prinț, un adevărat deliciu, care nu se compară cu avioanele reactive și limuzinele luxoase pe care și le poate permite.

Investește foarte mulți bani în creșterea cămilelor și îl cunoaște chiar și pe unicul elefant înotător din lume.

Pentru că e fiu de Sheikh, Hamdan se implică în multe proiecte caritabile, destinate apărării drepturilor persoanelor cu dizabilități fizice. 

Nu are pisică, ci un leu adevărat!

Alte pasiuni ale Prințului sunt săriturile cu parașuta, conducerea automobilelor, vânătoarea de șoimi și călătoriile. În 2014, Prințul a mers tocmai în Uzbekistan pentru a participa la o astfel de vânătoare.

Prințul este captivat și de camera foto, de aceea împărtășește deseori, cu fanii săi, secrete despre cum ar trebui să aibă loc o ședință foto.

Atunci când călătorește prin Europa, preferă să se deplaseze cu bicicleta.

Printre sporturile sale preferate se numără surfingul și divingul (scufundările).

Este profi și la capitolul pescuit!

Știe totul despre selfie, de aceea a preferat să-și facă unul chiar de pe vârful celei mai înalte clădiri din lume, care se află în Dubai. 

Potrivit sursei citate, averea Prințului se estimează la 18 miliarde de dolari.

Foto: ztb.kz

Distribuie articolul: