Îţi place să porţi tot ce ţi-ar scoate personalitatea în evidenţă şi cauţi o pereche de încălţăminte ca să stârneşti interesul prietenelor? Atunci este timpul să descoperi magazinul de încălţăminte personalizată “Irka Shoes” din Moldova. Irina Băgireanu este gata să-ţi îndeplinească toate capriciile şi te ajută să-ţi alege modelul potrivit picioruşului tău, culorile care sunt în vogă şi forma tocului.

 

Indiferent ce îţi doreşti: culori calde sau mai îndrăzneţe, tocuri cui – aici găseşti de toate. Tot ce trebuie să faci este să mergi la Centrul Comercial “Soiuz”, etajul 3, buticul 302, să alegi culoarea şi forma pentru pantofii tăi şi în două- trei săptămâni picioarele tale vor fi cele mai fericite! 

Tot aici, pe rafturi, poţi găsi modele de pantofi pe care îi poţi proba şi cumpăra pe loc. Fie că eşti mireasă, năşă sau invitată la o petrecere selectă, Irka Shoes are perechea de pantofi perfecţi pentru ocazii deosebite. Până şi balerinii sau sandaletele de vară le poţi comanda tot aici.


Irka Shoes te aşteaptă în fiecare zi de la 9.30 la 20.30 în Centrul Comercial “Soiuz”, et.3, buticul 302 ca să-ţi alegi cea mai glamuroasă pereche de pantofi.

 

Mai multe detalii pe Blog-ul Irka Shoes ori pe pagina de Facebook
P

Distribuie articolul: