Două suflete pereche care împărtăşesc aceleaşi gânduri, valori, idei şi vise – Cornelia și Marcel Ștefăneț. Cred în dragostea până la moarte şi în faptul că şi în viaţa de dincolo vor fi împreună.

Cornelia Chise avea 19 ani când s-a măritat și s-a facut cunoscută după ce a cântat o vreme în Millenium. Apoi Marcel Ștefăneț a furat-o în Transbalkanica. A furat-o, ca mai târziu să-și piardă inima. La 37 de ani a renunțat la burlăcie pentru ea.

Într-un interviu recent, acordat publicației online mamaplus.md, perechea formată din Cornelia și Marcel Ștefăneț a vorbit despre dragostea ce îi unește și detalii din viața de familie.

Întrebată unde a fost făcută cererea în căsătorie, Cornelia a răspuns că Marcel a fost foarte atent și a făcut aceasta așa cum ea și-a imaginat. „Eu am avut parte de o cerere în căsătorie foarte frumoasă. Deşi sala era comandată şi ne pregăteam de nuntă, Marcel m-a surprins cerându-mi mâna în largul mării”, a mai adăugat cântăreața.

De fapt visul Corneliei a fost ca cererea în căsătorie să fie făcută când va urca prima dată pe Turnul Eiffel, însă ea deja vizitase la acel moment Parisul: „Dar cum eu vizitasem deja Parisul, s-a înaripat un alt vis pe care o dată i l-am spus lui Marcel. El, fiind foarte atent a făcut totul aşa cum mi-am imaginat eu. Eu nici măcar nu am bănuit nimic. Plecasem la odihnă, şi el m-a învitat la o cină romantică, pe un iaht frumos, în largul mării, unde mi-a oferit inelul şi m-a întrebat dacă vreau să-i fiu soţie. Evident eu i-am spus DA”.

Distribuie articolul: