Acesta este Wayman Gresham, un tată supărat pe comportamentul copilului său.  Wayman spune că ar vrea și el să își pedepsească copilul, așa cum o fac mulți părinți - să îl umilească online. După încercările Ice Bucket Challenge, Cinnamon Challenge, vine un nou val de „challenge”, și anume gestul de umilință online prin postarea unui video în care părinele își rade copilul pe cap în semn de pedeapsă. 

Wayman spune : „Vreau să-i ofer o lecție fiului meu. Este clar că eu nu îl învăț să se poarte urât la școală, nu îl învăț să facă doar ceea ce vrea el, nu îl învăț să se poarte prostește, însă îi ofer fiului meu totul. Iar când vine timpul să fac ceea ce trebuie, am grijă ca fiul meu să nu uite ceea ce a învățat. Sunt sigur că ați văzut multe secvențe în care părinții își rad copiii pe cap și astăzi cred că voi urma aceeasși cale. E timpul să îl trec și pe fiul meu prin această încercare, pentru că nu sunt satisfăcut de el. Ridică-te fiule, ridică-te!”

„Stai un pic, copile, vino la mine. Nu mi-aș fi umilit copilul într-un așa mod niciodată! Nu se merită. Educația bună începe înainte ca copilul să iasă de sub control, educația bună este atunci când te trezeși în toiul nopții ca să te rogi pentu copilul tău, educația bună este atunci când spui copilului că îl iubeșt așa cum este el și îi arăți calea corectă prin exemlul propriu!”

Aveți grijă de educația copiilor voștri și de exemplul pe care îl oferiți.

SURSA

Distribuie articolul: