Aplicația Spreadsheets a furnizat o hartă care indică în ce țări ale lumii există cele mai mari performanțe în materie de sex și durata acestuia, informează The Daily Dot. Vrei să vezi ce țară stă pe primul loc? Urmărește, în continuare, această hartă.

Spreadsheets
Spreadsheets

Participanții care au ajutat la întocmirea acestei hărți sunt 13500 de oameni reali, din 133 țări ale lumii. Cu ajutorul acestei aplicații, a fost elaborat un top al țărilor în care oamenii fac sex cel mai frecvent, dar și un al doilea top, care indică ratingul duratei actului sexual.

Conform rezeultatelor obținute, se pare că oamenii fac sex cel mai des în țările: SUA, China, Canada și Marea Britanie.

În acest top mai urmează Rusia – pe locul 5, Franța, Australia, Mexico, Spania, iar pe locul 10 se poziționează Italia.

Dacă luăm în considerare durata actului sexual, pe primul loc se poziționează Australia, cu o medie de 4:02 minute, apoi Statele Unite (3:45), Canada (3:41) şi Rusia (3:31), ultimul loc fiind ocupat de China, cu o durata de numai 2:40 minute.

Spreadsheets mai informează că durata medie a unui contact sexual, în toate țările monitorizate, este cuprinsă între 3 şi 10 minute.

De asemenea, aplicaţia monitorizează mişcările şi sunetele din timpul unei partide erotice, iar la final arată durata actului sexual.

Surse foto: elitedaily.com, www.policymic.com

Distribuie articolul: