Unii bărbaţi se simt stânjeniţi atunci când e vorba de dans. Acum, ei nu au niciun motiv de îngrijorare, pentru că oamenii de ştiinţă au cercetat şi au aflat cum trebuie să danseze un bărbat pentru a fi mai atrăgător. Vezi ce mişcări trebuie să facă el pe ringul de dans pentru a cuceri o femeie.

Cercetătorii de la Universitatea Northumbria au rugat 19 bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, să danseze, iar mişcările lor au fost înregistrate.

Apoi, 35 de femei au vizionat aceste dansuri şi au dat note bărbaţilor, de la 1 la 10. Ca să nu fie influenţate de aspectul fizic al bărbaţilor, cercetătorii au înlocuit înfăţişarea acestor cu un avatar.

Cercetătorii au aflat astfel că există 5 mişcări care fac diferenţa între un bărbat considerat atrăgător şi unul care va fi catalogat drept un dansator prost.

Spre exemplu, cei care au fost apreciaţi de femei făceau mişcări ample şi variate din gât şi din trunchi. De asemenea, ei mişcau umărul şi încheietura mâinii stângi şi genunchiul drept.

Cu ajutorul acestor informaţii, cercetătorii au realizat un model 3D al dansatorului perfect.

Nick Neave, de la Universitatea Northumbria, spune că bărbaţii care dansează în acest fel sunt consideraţi puternici, viguroşi, sănătoşi, prin urmare mai atrăgători sexual.

Voi, ce credeţi?

 

 Sursa: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: