Un cuplu canadian a încercat, recent, să-i lase pe utilizatorii de Internet să le boteze copilul, încă nenăscut la momentul începutului experimentului. Conform presei internaționale, fetița deja s-a născut, iar părinții au anunțat care este numele acesteia.

Cu câteva luni în urmă, cuplul canadian a pornit experimentul NameMyDaughter.com și l-a postat și pe Reddit, invitând comunitatea online să propună nume, să le voteze, astfel încât numele care ar fi urmat să adune cele mai multe voturi sa fie cele alese pentru fetiță. Totuși, au precizat de la bun început viitorii părinți, votul lor avea să fie cel hotărâtor, la final (pentru a evita să fie nevoiți să își boteze fetița cu nume precum Cthulu All-Spark sau Not Zelda, căci așa sunau unele dintre propuneri).


De ce anume au ales părinții acest experiment, nu este tocmai clar explicat, cert este că utilizatorii de internet s-au prin bucuroși în horă și au propus diverse nume: de la Leslie și Renee, la Megatron, Not Zelda, Salad sau Streetlamp.

Luna aceasta, când fetița a venit pe lume, s-a încheiat și votul online, pe lista de propuneri, iar părinții au anunțat numele final pentru copila lor: Amelia Savannah Joy McLauglin. Este posibil ca acest nume să nu fi fost câștigătorul votului online.

Sursă foto: activenews.ro, claudiapojan.wordpress.com

Distribuie articolul: