22 de fete curajoase au participat la prima cursă pe tocuri din Moldova. Participantele au alergat pe o distanță de 75 de metri, pe tocuri mai înalte de 8 cm. Toate participantele s-au ales cu premii. Din păcate, cursa, nu s-a lăsat fără victime.
Cursa pe tocuri organizată de revista PentruEA este prima din Republica Moldova. Ne bucurăm că de la prima ediție iubitoarele de încălțăminte cu tocuri înalte au fost receptive și s-au aliniat la start.

Fetele au alergat în centrul capitalei, pe aleea din fața Arcului de Triumf și au parcurs distanța de 75 de metri. Evenimentul a fost moderat de Andi Bănică, care ne-a cântat și câteva piese. La fel, publicul a fost delectat și cu o piesă a interpretei Irina Remeș.

În cursă au participat prezentatoarea Mesagerului Dorina Gherganov, interpreta Roxana și jurnalista Anna Smolnițchi.

Din păcate, prezentatoarea de la televiziunea publică, s-a dezechilibrat în timpul cursei și a căzut. Victima s-a ridicat și peste câteva minute a observat că piciorul i se inflamează. Ea a fost transportată la Spitalul de urgență, unde a primit ajutorul medical necesar. Medicii au anunțat că prezentatoarea și-a frânt osul tălpii, piciorul a fost pus în ghips. Toate cheltuielile au fost suportate de revista Pentruea.md. Dorina Gherganov a declarat că, în pofida accidentului, va continua să prezinte principalul buletin de știri de la televiziunea publică. Prezentatoare a mai spus că, în pofida accidentului, ea va mai participa și la alte curse, pe care revista noastră le va organiza.

Celelalte participante au ajuns cu bine la finiș. Pe locul I s-a clasat Oxana Mahu. Ea are 28 de ani și lucrează ca expert credite la o bancă comercială din Chișinău. Cea mai rapidă participantă a câștigat o pereche de pantofi marca „Irka Shoes”, care vor fi creați special pentru ea, valoarea lor fiind de 1449 lei. Al doilea loc i-a revenit Corinei Buza, care s-a ales cu un abonament pentru o lună la Kangoo Jump, de la Kangoo Club Moldova. Iar al treia, Victoriei Cărăruș, a primit un certificat pentru lenjerie de la „Lolita” în valoare de 500 lei.

Și celelalte participante nu au plecat cu mâna goală acasă. Pentru ele s-a organizat o tombolă cu mai multe premii:

– Un certificat în valoare de 200 lei pentru lenjerie de la „Lolita”;
– Două certificate pentru reduceri de 25% pentru procurarea lenjeriei de la „Lolita”;

– Câte un certificat pentru: vizită la cosmetolog, aranjarea părului și machiaj de la „Studio Bright”;
– O ședință foto profesionistă de la fotografa Cristina Evtodii;
– Nouă uleiuri fitness de la „Relaxa Aromatherapy”;
– Certificate pentru 20% reducere la solicitarea unui pachet de servicii (cosmetolog, aranjare sau frizură și machiaj) de la „Studio Bright”;
– Reducere de 15% pentru cumpărături de la „Lolita” lenjerie.

Redacția PentruEA mulțumește participantelor și sponsorilor datorită cărora a fost posibil acest eveniment. Noi vă promitem că aceasta nu va fi ultima cursă pe tocuri și va deveni o tradiție.

Distribuie articolul: