Un grup de moldoveni, stabiliți în Norvegia și-au manifestat public admirația și susținerea pentru Cristina Scarlat, care va reprezenta Republica Moldova la cel mai important concurs de muzică din Europa. Despre ce acțiune a organizat diaspora moldovenească din Norvegia, aflați în continuare.

La Oslo, așa o susținem pe Cristina Scarlat: cu acuarelă, drapele, mult zâmbet și multă dragoste față de Republica Moldova! Mulțumim tuturor!” – așa sună mesajul distribuit de fanii Cristinei Scarlat, pe o rețea de socializare.

Copii, tineri și adulți originari din Republica Moldova, dar stabiliți cu traiul la Oslo, au organizat un tip de flash-mob, dedicat în exclusivitate participării Cristinei Scarlat, la Eurovision Song Contest.

Oamenii și-au desenat, pe obraji, steagul Republicii Moldova, au luat în mâini stegulețe și au purtat mult zâmbet.

 Aflați la o distanță de circa 484 de kilometri de Cristina Scarlat, moldovenii din Oslo și-au demonstrat afecțiunea și sprijinul pentru interpreta ca va cânta piesa ”Wild Soul”, pe scena condcursului din Copenhaga.

Interpreta Cristina Scarlat, la rândul său, a mulțumit celor care o susțin în evoluția pe care o va avea la acest concurs unic, în viața ei.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: