A educat generații de elevi timp de peste jumătate de veac, este o femeie puternică și, la cei 65 de ani, arată foarte bine. Vorbim despre Elena Efrim, mama ministrului Justiției, Oleg Efrim. Cu ce își răsfață mama feciorul, ajuns ministru, aflați mai jos.

Din 1968 și până în 2010 a lucrat în școală, la moment fiind pensionată. Doamna Elena Efrim a fost, pe rând învățătoare la clasele primare, apoi profesor de istorie și a încheiat cariera în funcție de director la școala din Cornești, raionul Ungheni. Pentru munca prestată în domeniul pedagogic, mama ministrului justiției a fost decorată cu ordinul Meritul Civic.

 Oleg Efrim si mama, sora sa

“Este cea mai buna mamă, a declarat pentru revista noastră Ministrul Justiției, Oleg Efrim, ne-a oferit tot ce a putut. Este extrem de responsabilă și emotivă și gătește extraordinar. De când tata nu mai e, toate grijile de pe lângă casa sunt pe umerii ei. Îngrijește și de mama ei și, mai nou, face un vin extraordinar din poama de pe lângă casă”, ne-a mai mărturisit ministrul.

Fiul ne-a povestit că doamna Efrim este activă social până și acum, se implică în proiectele comunitare din localitate. Elena Efrim este născută chiar de Crăciun pe stil vechi, de 7 ianuarie și de fiecare dată își așteaptă copiii și nepoții la ea cu această ocazie. Recent fosta profesoară a împlinit 65 ani.

Distribuie articolul: