Vlad Plahotniuc a postat astăzi pe blogul său un nou articol, de data aceasta abordând tema condițiilor deplorabile din cadrul Institutul Mamei şi Copilului.

„În urmă cu 17 ani, am trecut pentru prima dată pragul Institutului Mamei şi Copilului, acolo am devenit pentru prima dată tată. Îmi amintesc cu emoţie momentul acela de bucurie, pe care orice tată îl înţelege. Atunci însă, dincolo de bucurie, nu am putut să nu remarc condiţiile precare în care mamele erau nevoite să nască. Acelaşi lucru l-am constatat şi în urmă cu 7 ani, când s-a născut cel de-al doilea băiat al meu, tot la maternitatea respectivă”, a scris politicianul pe blogul său, anexând o poză în care este alături de cei doi fii ai săi, Timofei (17 ani) și Inochentie (10 ani).

plahotniuc.md

tribuna.md

Timofei – Cel mai mare fiu al politicianului care își face studiile în Elveția.

ziarulnational.md
Vlad Plahotniuc totuși apare foarte rar la evenimente alături de soția sa, Oxana Childescu. Soţia lui Vlad Plahotniuc, probabil este cea mai ascunsă de ochii lumii comparativ cu alte partenere ale politicienilor. Cel mai mult despre soţia lui Vlad Plahotniuc s-a scris în vara anului lui 2010, cînd s-a aflat că familia Plahotniuc are o altă identitatea în România, unde şi-au luat numele Ulinici. Oxana Childescu, fiica pictorului Emil Childescu, se pare că este patroana galeriei de lux Top Art 5 Gallery, care a fost inaugurată în toamna anului 2009, scrie tribuna.md.

tribuna.md

tribuna.md

surse foto: plahotniuc.md, tribuna.md, ziarulnational.md

Distribuie articolul: