Dana Rogoz trăiește una din cele mai frumoase momente din viața unei femei. De curând aceasta a devenit mămica unui băiețel pe nume Vlad-Luca.

Chiar dacă bebelușul îi ocupă mai tot timpul, Dana nu uită să bucure cu postări noi pe blog unde arată cât îi sunt de dragi momentele petrecute în familie, alături de fiu și de soțul ei.

danarogoz.one.ro

Alături de pozele lui Vlad, care recent a împlinit deja 3 săptămâni, Dana a scris și despre trăirile sale din timpul sarcinii: „Eram însărcinată în 8 luni și alegeam spitalul la care să nasc. Țin minte perfect momentul în care cei de la Regina Maria m-au dus să îmi prezinte secția de neonatologie și eu, prin spatele geamului, am zărit 3 nou-născuți minunați. Nu mai văzusem copii atât de mici, pentru că nu am avut pe nimeni în familie sau prieteni foarte apropiați cu bebeluși pe care să pot să-i întâlnesc mai devreme de câteva săptămâni, când mamele îi pot scoate deja la plimbare. Rămăsesem blocată în fața geamului, căci nu-mi venea să cred cât sunt de mici când sunt nou născuți. Și l-am întrebat pe domnul care ne însoțea ce vârstă are bebelușul din fața noastră. „Douăzeci de minute” a venit răspunsul. Douăzeci de minute? Douăzeci de minute? Cum vine asta să ai vârsta de 20 de minute?

danarogoz.one.ro

Și in scurt timp am aflat ce înseamnă să numeri vârsta copilului tău în minute, apoi în ore, în zile, iar acum în săptămâni. Ce viață frumoasă ne așteaptă! La multe săptămâni, luni și ani, Vlăduț iubit!”, a mai adăugat tânăra mămică.

danarogoz.one.ro

danarogoz.one.ro

Distribuie articolul: