După ce a anunțat, alaltăieri, că a adus pe lume un băiețel pe care l-a așteptat de foarte mult timp, jurnalista Stela Popa a făcut deja publică prima imagine cu sine și micuțul. Aceasta a putut fi văzută astăzi, în cadrul emisiunii Paparazzi, de la postul de televiziune Jurnal TV.

Potrivit sursei, știrista a născut într-o clinică privată din România, iar acum se simte perfect. Tot în cadrul emisiunii, Stela Popa a mărturisit și primele sale emoții de mămică.

Micuțul a primit nota zece, din partea medicilor, după ce a trecut testul APGAR și a fost născut pe cale naturală, întrucât jurnalista se consideră o femeie puternică.

”Am avut impresia că știa exact ce trebuie să facă. A avut 3900 și 52 de centimetri, dar a fost o naștere ușoară și medicul mi-a spus că sunt o mamă norocoasă cu un asemenea bebeluș” a declarat Stela, postului TV la care a lucrat până nu demult.

Bebelușul este primul copil din familia Stelei și a sociologului Dan Dungaciu: ”Am izbucnit în plâns și am avut o reacție destul de emoționantă. Când l-am luat în brațe, nu-mi venea a crede că îl văd, în sfârșit, că am minunea asta pe care mi-am dorit să o văd de atâta timp, în brațe!!” a mărturisit Stela.

Potrivit sursei citate, jurnalista nu va face public numele bebelușului până în ziua în care acesta va fi încreștinat. ”Am ales eu un nume și alt nume – tatăl. Adică, va avea două nume. E mai bine așa, pentru că am făcut dreptate și mamei, și tatălui.”

Se pare că proaspăta mămică va reveni pe micile ecrane toamna asta și nu vrea să apeleze la serviciile unei bone. Mama jurnalistei, devenită bunică în premieră, o va ajuta pe Stela să îngrijească de micuț.

Băiețelul Stelei Popa va fi botezat peste câteva luni, iar după asta, jurnalista va reveni ”pe făgașul carierei sale”.

Menționăm că în timpul sarcinii, Stela Popa a devenit autoarea unei cărți cu povești pentru copii.

Foto: Ellene Mocrii, captură video Paparazzi

Distribuie articolul: