Creativitatea politicienilor nu are limite. De 1 mai, una dintre cele mai sexy femei din politica românească, Elena Udrea, a făcut un salt cu parașuta, lansând, la înălțime, linia de tricouri a partidului pe care îl reprezintă. De la ce înălțime a sărit politiciana și de ce scop au avut filmările, aflați în continuare.

Aşa am lansat astăzi linia de tricouri a Mişcării Populare. Este cel mai cool trend politic al anului, se vede de la 4.000 de metri!” sună descrierea filmului plasat pe internet, la 1 mai, de către Elena Udrea.

Șefa informală a partidului prezidenţial a îmbrăcat costumul de parașutist, un tricou al partidului pe care îl reprezintă, a urcat în avion de pe aerodromul de la Clinceni, Ilfov, și a sărit fără nicio frică de la înălțimea de tocmai 4000 de metri.

Sunt tricouri cu mesaje PMP despre tinereţe, despre modul în care gândim, despre felul diferit în care facem politică! Forţa, energia şi curajul ne definesc fiecare mişcare. Vrem să lansăm o modă, dar nu în vestimentaţie, ci în atitudine: e vorba despre curajul de a face lucrurile altfel, de a accepta provocări.  Vă fac o mărturisire: puţine senzaţii se compară cu satisfacţia de a-ţi întrece limitele!” spune politiciana.

Nu sar doar pentru mine, ci pentru a lansa colecţia de tricouri Mişcarea Populară. Sunt nişte tricouri care emană forţă”, a declarat Elena, pentru presa românească, martoră la eveniment.

Politiciana mărturisește, însă, că de la început s-a simțit extrem de tensionată, dar, după ce a trecut printr-un nor și a văzut România de la înălțimea de 4 km, stânjeneala i-a trecut: „Faptul că am avut tot timpul instructorul în spatele meu m-a făcut să mă simt relaxată. Mi-ar fi plăcut să mai dureze. O să mai încerc, cu siguranţă”, a mărturisit deputata, adăugând că că „România se vede frumos de sus.

M-am descurcat foarte bine, primele secunde n-am văzut mare lucru, dar echipa a fost minunată. E o senzaţie care merită încercată. E suficient să ai puţin curaj. Îmi doream de foarte mult timp” a mai declarat Elena Udrea.

Urmăriți mai jos aventura trăită de Elena, la 4000 de metri deasupra României:

După ce a trăit aceste momente extreme, Elena Udrea a adresat și un mesaj pentru toți cei care au urmărit-o: „Acceptă orice provocare! Învinge-ţi temerile! Crede în tine! P.S. Mulţumesc echipei minunate care a fost “în aer” cu mine!

Foto: Facebook.com, TNT Brothers

Distribuie articolul: