În încercarea de a-și impresiona fanii, Andra a postat o imagine care, deși a strâns rapid peste zece mii de like-uri, i-a scandalizat pe fani, care au ținut să îi transmită că sunt pe cale sa își schimbe părerea despre ea.

Soția lui Cătălin Maruță a postat pe contul personal de Facebook o imagine în care apare, cel mai probabil, într-o ținută de scenă, care, însă, nu este deloc pe placul fanilor ei. Andra poartă o bluză cu un decolteu extrem de generos, pe sub care se vede un body roșu, extrem de sexy.

„Nu îmi place poza ! Sutienul cel roșu te face sa pari „oarecum”, tu ai o finețe și un charm extraordinar! Poze de acest gen nu te caracterizează”, „Nu voi da like la aceasta poză. Cred că succesul te aduce în extrema pițipoancelor. Te rog scoate această poză de pe facebook, nu te caracterizează”, „E prea mult! Nu te prinde! Ai o decență pe care nu ai depășit-o niciodată! Ești mamă! Nu se cade!”, sunt numai o parte dintre mesajele transmise de fanii care s-au arătat indignați de ținuta Andrei, scrie enational.ro

realitatea.ro

 

Distribuie articolul: