La deschiderea celei de-a 67-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, vedetele au defilat în ținute dintre cele mai scumpe. Conștiente de faptul că sunt în vizorul fotografilor din toată lumea, unele vedete și-au pus și cele mai neobișnuite bijuterii pentru a atrage atenția publică. Vedeți, mai jos, cine și cu ce a strălucit la acest Festival.

Blake Lively

La deschiderea Festivalului Internațional de Film, actrița a defilat într-o ținută Gucci, asortată cu o pereche de cercei Lorraine Schwartz, cu pietre bordo și ornamente inspirate din natură.

Nicole Kidman

Purtând o rochie albastră Armani, de toată frumusețea, Nicole Kidman s-a accesorizat și cu o brățară cu diamante, marca Harry Winston.

Karlie Kloss

Deși rochia pe care a purtat-o a fost foarte criticată de toată presa străină, Karlie a optat pentru o pereche de cercei Chopard de toată frumusețea!

Jane Fonda

A ales să poarte un clutch roșu, din plastic, asemănător cu o acadea imensă care armoniza perfect cu ținuta sa.

 

Lena Lenina

Deși nu se prea s-a obișnuit să vadă astfel de accesorii, publicul de la deschiderea Festivalului a avut ocazia să admire și un accesoriu neașteptat: acela al rusoaicei Elena Lenina.

La o altă lansare de film din cadrul festivalului, Elena a șocat cu un colier gigantic!

Foto: www.marieclaire.co.uk, thefashion-court.com, www.jewelryaffairs.com, thecarousel.com,thefashion-court.comwww.handbag.comwww.purepeople.com.br, www.people-looks.com, ego.globo.com

Distribuie articolul: