E tânără, frumoasă și dornică de afirmare. Așa ar putea fi descrisă Nicolle Stănese, noua vedetă de la TVR, scrie wowbiz.ro.

Înainte de scandalul cu TVR, Andreea Marin fusese ofertată de această instituție pentru a prezenta concursul Eurovision din acest an. Ei bine, se pare că acum această onoare îi revine lui Nicolle Stănese, o tânăra sibiancă, ce-și încearcă pentru a doua oară norocul de a deveni vedetă TV. Conform Reporter Virtual, Nicolle este cea mai noua vedetă a TVR.

facebook.com

Ea va fi gazda spectacolului de lansare a grilelor de primăvara la TVR, care include și finala națională Eurovision România 2014, spectacol ce-i fusese promis Andreei Marin. Mai mult, în grila de primavară a TVR 1, Nicolle va prezenta o emisiune săptămânală de reportaje.

facebook.com

Amintim că timp de doi ani Nicolle Stănese a prezentat programul matinal al postului Prime TV din Republica Moldova. Nicolle are 23 de ani şi lucrează în televiziune de la vârsta de 16 ani. A prezentat divertisment la Antena 1, atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti, s-a implicat în campanii umanitare, a fost host al unor evenimente.  Din 2013, Nicolle Stănese este mama unei fetiţe, Ana Victoria.

captură youtube

Distribuie articolul: