Anul acesta Spring Fashion Walk a debutat în prima zi de primăvară cu un eveniment inedit ce a adunat diplomați, femei de afaceri, politicieni, sportivi celebri şi artiști pentru o seară. Aceștia au prezentat pe podium piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii ale brandurilor moldovenești în cadrul celei de-a cincea ediții a show-ului de modă.

Pe scena show-ului a fost prezentate modele vestimentare a brandurilor autohtone, iar revista online pentruea.md a făcut o selecție a celor mai reușite prezentări, începând cu rochii pentru dame și terminând cu costume pentru bărbați.

Desigur rochițele primăvăratice nu au putut lipsi la un astfel de eveniment, culoarea și modelul acestora variind pentru fiecare gust în parte.

pentruea.md

pentruea.md

pentruea.md

pentruea.md

Rochițele ce pot fi purtate zi de zi sunt completate cu rochii formidabile de seară și cu cele pentru un eveniment special din viața fiecărei femei – Nunta.

Rochii de mireasă:

pentruea.md

Rochii elegante de seară

pentruea.md

pentruea.md

Pentru femeile ce abordează un stil casual în vestimentația sa, producătorii autohtoni au venit cu aranjamente din pantaloni sau fuste, perfecte pentru zilele de lucru, dar și pentru ieșiri în oraș.

pentruea.md

pentruea.md

Paltonașele cu iz primăvăratec nu au lipsit de la Fashion Walk, producătorii autohtoni abordând culori și modele inedite.

pentruea.md

Bărbații au fost adevărați gentelmani în aranjamente create de brandurile autohtone ca Sotex (pantaloni), Passer (cămăși) și Tighina (pantofi).

pentruea.md

 

 

 

Distribuie articolul: