Ochelarii, la fel ca orice accesoriu în modă, te ajută în conturarea unui look propriu, elegant. Esența unei categorii de frumos este evidențiată prin look-ul tipei de la Gucci din ultima campanie a celebrului creator italian, care atinge un contur precis creat de frumosul artistic și cel de ordin tehnic prin perechea de ochelari metalici supradimensionați. Cu siguranță nu vorbim despre dragoste la prima vedere, dar nimeni nu poate contesta că arată memorabil. 

1.-Cosmopolitan-3

Ramele de ochelari pot fi ca niște sculpturi practice care interferează cu arta. Arta impresionează, este legată de nou și se remarcă în creațiile Dolce&Gabbana reprezentate prin ochelarii de soare care au ramele decorate cu pietre, perle sau detalii prețioase în formă de ananas.

1.-Cosmopolitan-6

Tendințele din acest an cuprind ochelari supradimensionați care au lentilele translucide și incită prin conturul atât de mare, formele din ce în ce mai surprinzătoare, în care frapează noutatea și puterea de a depăși un stil conservator, ca în colecțiile lui Oliver Peoples, Giorgio Armani, Bottega Veneta și Versace din anul 2017.

1.-Cosmopolitan

Stilul retro chic a ramelor rotunde este preferat și în acest an, dar și combinațiile de stiluri utilizate de multe ori în modă și care au atingeri moderne. Poți fi în tendințele modei fără să cheltui o avere, este suficient să alegi o pereche de ochelari cu rame dintr-un material care imită lemnul și care sunt foarte elegante, ori un model de ochelari care să se potrivească cât mai bine stilului tău personal.

Sursa: cosmopolitan.ro