Dacă v-ați imaginat că prietenia adevărată nu-și găsește locul în lumea muzicii, atunci v-ați înșelat. Karizma (Olga Fesenco) și Cristina Croitoru sunt cea mai vie dovadă a acestui fapt. Se cunosc deja de foarte mulți ani, s-au ajutat reciproc, iar acum se mândresc cu relația pe care o au. Despre vârsta prieteniei celor două interprete, aflați în interviul video care urmează.

Karizma a mărturisit câteva detalii despre relația sa de prietenie cu interpreta Cristina Croitoru, în cadrul unui interviu acordat vineri, pentru portalul UNIMEDIA.

Interpreta Karizma spune că Cristina Croitoru îi este prietenă de viață și nu de scenă: nu au concurat niciodată și nici nu și-au dorit acest lucru.

”De concurență n-a fost vorba niciodată. Din contra, noi suntem cele care ne susținem. Dacă ea are de lucru, merg și o ajut. Noi nu suntem prietene de show biz, noi suntem prietene de viață. Avem 10 ani de prietenie. Părinții noștri se cunosc. Cristina este așteptată și binevenită în casa mea și de mama, și de tatăl meu. Noi petrecem zilele și week-end-urile împreună atunci când avem timp, avem multe activități și interese comune chiar și în afară de muzică și repetiții. Nu este o prietenie doar de camere li de televiziune. Este una de viață.”

Desigur, în relația celor două interprete apar și situații tensionate, însă acestea se redresează foarte ușor: ”Eu, de obicei, întârzii. Cristina este fata care, atunci când se trezește dimineața, mai întâi își face toate treburile ca să poată ieși din casă și are și timp liber. Eu sunt cea care lasă totul pentru ultimul moment. Astfel, Cristina se supără mereu că întârzii. La noi, supărarea trece foarte repede, prin glumă. N-a fost niciuna dintre noi orgolioasă ca să țină supărarea.”

Anul trecut, Karizma a participat, împreună cu Cristina Croitoru, în cadrul selecției naționale a concursului Eurovision, cu piesa ”Never fall again”, care a ieșit în finală.

Surse foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: