Hainele sunt arma noastră secretă. Dacă știm să le folosim în avantajul nostru, ne putem crea silueta mult visată. Potrivit ele.ro, înainte de a-ți programa o vizită la un chirurg plastic, iată cum poți folosi hainele pentru a crea impresia unui bust mai mare.

Poartă haine cu detalii la decolteu

Dantela, volane, pliuri, bijuterii, toate sunt exemple de detalii care, aplicate în zona decolteului, creeaza impresia unui bust mai mare. Atunci când porți volane, asigură-te ca nu sunt atat de mari încât să-ți facă bustul să pară și mai mic prin comparație. Câteva volane mici sau medii, în schimb, vor face minuni.

haine0

hain3

Alege decolteul potrivit

Poartă decoltee bărcuță, rotunde, asimetrice, sau topuri ce îți dezgolesc umerii. Stai departe de decolteele în V sau cele ovale mari deoarece acestea îți fac sânii și mai mici. Nici topurile cu bretele nu sunt o idee bună. Dacă vrei să porți unul, compensează cu ajutorul unui colier statement.

haine4

Evită hainele prea strâmte

Hainele strâmte vor scoate în evidență atât ceea ce ai, cât și ce nu ai. Topurile lejere și straturile de haine sunt o alegere mai bună atunci când nu vrei să atragi atenția asupra bustului tău mic.

haine4

Folosește imprimeurile și culorile în avantajul tău

Culorile și imprimeurile te pot ajuta să modifici proporțiile corpului tău. În general, culorile deschise măresc vizual, în timp ce culorile închise subțiază. Dacă vrei să faci bustul să pară mai mare, poartă culori deschise în parta de sus, în special în zona bustului. La fel se întâmplă și cu imprimeurile. Poartă-le întotdeauna în partea de sus, și optează pentru culori uni jos.

hane8

Foto: ele.ro

Distribuie articolul: